Belamuh Ely

Belamuh Ely experimental music and instruments

photo gallery

SZÉPEN JÁCCÁL MER' ELVESZEM!

2010.11.29. 15:20 :: belamuh

 


SZÉPEN JÁCCÁL MER' ELVESZEM! című koncertprogramunkra invitállak benneteket, amit
 
december 8-án, szerdán 20 órától tartunk a TŰZRAKTÉRBEN a Grabanc zenekarral és két beatboxerrel, FMannel és Defával.

20 órától: BÉLAMŰHELY  
Saját magunk készítette kísérleti hangszereinken az instrumentális slágerek mellett megszólalnak cigány, zsidó és magyar (gyimesi) dalok is. Lesz Toldi-részlet hangaláfestéssel és Pilinszky jungle alapokon. Radikális eklektika.

22 órától: GRABANC

A Grabanc 7 kitűnő zenésze 2006 óta tolja a sallangmentes, húzós rockalapokon nyugvó, elektronikával savazott zenéjét. A fúvosokkal és egy zseniális dorombossal kiteljesedett banda koncertről koncertre táncoltatja meg a közönséget. Feszes, dögös grúvrock büntetés, elszállós mosolypogó.


23 órától : FMan - Defa beatbox set

Ne csinálj dobot a szádból! De, csinálj!

A két fiatal beatbox-fenomén képes arra, hogy némi hangtechnika és saját artikulációs bázisuk használatával olyan partit prezentáljon, ami könnyen leviheti az óvatlanul arra járók fejét. Végtelenül sokoldalú hangi eszköztáruk komolyan elgondolkodtathat  az ember alkotta gép szintetikus hangjainak visszaképződéseiről. Ez már sokkal több, mint szájdobolás.

 

belépő: 500 HUF

 
 

Leave a comment

Trackback address for this post::

https://belamuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr452481315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása